error 10000 using Automated Log Work for JIRA add-on

I have recently installed the Automated Log Work for JIRA plugin and am having trouble getting it to work. I am using it on the demo project that is created by the install and every time I click the Start Work button I am sent to a page that says the following:

/secure/MyJiraHome.jspa

Not Found (404)

/10000

Could not find what you were looking for. Maybe you should raise an issue.

JIRA home

Could you help me figure out how to get this working? I am using a new install of JIRA (v5.2.5#847-sha1:7fd7dd6) on Windows Server 2008 R2 OS.

1 answer

1 accepted

0 vote
Yilin Mo Atlassian Team Jan 31, 2013

I would like to suggest you to contact the plugin provider for further information, otherwise it seems the button redirect you to the home page of JIRA, maybe you should double check the base URL and proxy setting?

I did reach out to the plugin provider, and they recently released an update that resolved this issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

26 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you