@autocomplete not working in comments

For some reason when I try to mention someone in a comment the autocomplete doesn't work/pick up anyone.

When I type @and then the persons name theres no feedback. see below

Screen Shot 2015-04-14 at 10.50.36 am.png

2 answers

This widget could not be displayed.

Hi Robbie.

But when do you start typing do you see the list box with the usernames? If so, did you try to select a user in the list with TAB or mouse right-click?

 

Cheers!
Teilor

Hi Teilor I have updated the question with a screenshot

This widget could not be displayed.

Do you have a user with name Sara who have browser permissions in this project? I saw this happen in the past and was related to permissions.

 

If this is not the problem, I would recommend a reindex in the instance and run the Integrity checker.

 

Cheers!
Teilor

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

172 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you