addedAfterSprintStart() not Recognizing Sprint

The function addedAfterSprintStart() works for all of our group's sprints except for one.  Let's say the sprint in question is 'Sprint_X'.  When I execute the string "Sprint in ('Sprint_X')" all appropriate issues are shown.  The sprint also appears correctly in the Agile Sprint Report.  However, when I execute  the addedAfterSprintStart() function I get this error: No Sprint with that name could be found for this board.  

This is very similar to a previous question: https://answers.atlassian.com/questions/14209855.

 

Any ideas why this is happening?

 

 

Thanks

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi

Navigate to your custom fields and see the sprint field is LOCKED in default.  so you cannot access the field. sprint is a automated field in JIRA if you put a issue into a sprint the field "sprint" automatically updated. you can unlock this filed using simple sql but I feel it not safer to unlock the sprint field. need further investigation to find out is there any issues with unlocking the sprint.

The sprint field is not locked. Thanks for your time though.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

203 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you