Zephyr test steps missing after adding a test to a cycle

Hi Guys,

Zephyr test steps are gone missing after adding a test to a cycle (Execution of a test). When I am check the test itself everything is there.

Any clue?

Best regards,

Mike

1 answer

Hi Mike,
Are you on ZFJ server or cloud? After adding a test to cycle you will not loose any data by default. Re-index Zephyr for JIRA and check if that helps. Please share a screenshot of the page where you don't see test steps.
Regards,
Zephyr Support

It's a server version.we have already try reindexing it doesnt help.

After adding a test to a cycle. Steps are desapearing.

pb JIRA3 (1).jpg

pb JIRA3-1 (1).jpg

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

581 views 6 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you