Xporter template hyperlink problem

Hi all,

I am trying to create an Xporter word template and am having trouble getting the Xporter to export the issue's link.

The documentation syntax is: @{title=${Key}|href=${BaseURL}/browse/${Key}}

The title part works, but there is no link behind it.

My example:

@{title=${Summary}|href=https://ourjiraserver.at:8080/browse/${Key}}

Any ideas? Thank you lots!

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Loredana,

I've verified your issue and it's working fine both in PDF and DOCX, however, the text color is not blue and underlined, but the hyperlink works fine.

Can you open an ticket on our Customer Service Support: https://jiraxporter.zendesk.com/home

Thanks.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

256 views 5 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you