With latest update, started getting issues

Disableing the feature fixed it. But it would show screenshots/images as loading but never attaching.

If we compressed the file, it attached.

1 answer

0 vote
Anna Cardino Atlassian Team Apr 19, 2014

Hi,

I noticed that it has been a while since you received any response here. Therefore, I would recommend you to contact the plugin vendor to get your query answered.

Email: atlassian-labs-vendor@atlassian.com

Homepage: https://marketplace.atlassian.com/vendors/33202

Hope this helps and good luck.

Regards,

Monique

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

191 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you