Wierd issue with custom fields

As part of creating a new workflow - When I create a custom field, I don't see it in the Administration>Issue>Fields list sometimes. For one of the custom fields, I see it in the list but don't see the option of configure/edit/delete etc., For one of the custom field, the name in Administration>Issue>Fields list>Name shows a different name in Administration>Issue>Fields list>Edit>Custom Field Name.

I have done the indexing several times but of no use.

1 answer

0 vote

Forget the workflow to begin with, that's nothing to do with fields (directly)

The behaviour you have sounds very wrong. What type of custom field is it? Does your log have any errors or field related warnings?

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,212 views 13 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot