Why might Personal Subscription to a filter not work?

I've created a Filter and added a Personal Subscription and chosen send-even-if-empty.

Viewing the subscription it says it is being run daily, as requested. If I choose Run Now, it updates to say it has been run.

But I never get the mail.

If I subscribe for a group I'm in, I do get the mails.

Is there some setting I'm missing, or is this a bug?

3 answers

1 accepted

Accepted Answer
1 vote

It was a known issue in JIRA: https://jira.atlassian.com/browse/JRA-27918

Should be fixed in onDemand now. In downloaded, it should be fixed in 5.0.5.

I didn't thank you at the time - yes this now seems to be fixed.

Does the log files have any errors in it? Just out of curiosity, what if you turn on the "email my own changes" on your personal profile? I don't think that it would make a difference but it may be worth trying.

I am having this same issue; the problem I am encountering is that Jira tells me the "Personal Subscription" group has been deleted. Is there a way to restore the group?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

21,338 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you