Why atlas-debug not load test data into postgres database? Edited

I do the stpes based on this article: create-test-data-and-a-test-fixture .

I change the dabase in dbconfing.xml before import the data. After import completed stop Jira and run atlas-create-home-zip. After that I add the new productDataPath to pom xml. After clean the project and start again jira with atlas-debug the db connection is what I am expected (Postgres instead of HSQL) but the test data not load to the database. Why? If I use HSQL everything ok. Postgres driver is ok, and db connection is ok too.

Thanks.

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

78 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you