Why are email notifications not sending to Public Sign Up customer?

I am running a mostly default configuration, with Public Sign Up and Portal turned on.

The first email in from a Customer does create the Account, and notify the user of the account creation, but subsequent emails (for status change, etc) are not being sent.

The Notification Helper for the Issue indicates that email should be sent. Why is this?

Also, I don't seem to have an option to setup SMTP in Outgoing–it says ENABLED, but no parameters, or a setup option available.

Thanks much

Brian

1 answer

Hi Brian, 

I believe the best way to resolve this is opening a ticket to Atlassian Support, that way we can test it from our end and understand the root cause of your issue.

 

Cheers,

Rodrigo Silva | Cloud Support

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 27, 2018 in Portfolio for Jira

Introducing a new planning experience in Portfolio for Jira (Server/DC)

In the past, Portfolio for Jira required a high degree of detail–foresight that was unrealistic for many businesses to   have–in   order to produce a reliable long-term roadmap. We're tur...

2,301 views 12 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you