When using the Attach Screenshot in IE works well, but in Firefox the screen comes up blank?

Susan Hauth Community Champion Oct 23, 2012

Attach screenshot working well in IE. But in Firefox...blank.

1 answer

1 accepted

0 vote

Susan,

This is probably happening because the Java plugin is disabled by default in Firefox and Chorme. Try accessing your Firefox » Add-ons » Plugins page and enabling Java TM... there to see if this will fix this issue. :)

Cheers,
Matheus Fernandes

Susan Hauth Community Champion Oct 23, 2012

Thanks!!! Duh on my part...

:-)

You are welcome!

And no "duh" at all, Firefox and Chrome disable this plugin by default. (-:

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira Service Desk

Wy are we still using email for Service Desk workflows?

...attest to the experience of an urgent approval that gets lost in the boss’s inbox and requires that special “Please Approve” email or text message. In an age where we have distributed teams...

111 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you