It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

When incoming emails contain pipes, they are not rendered nicely Edited

When an incoming email to Service Desk contains the pipe character | , the rich text display/editor in the Portal and in Service Desk renders it incorrectly. This seems to only happen when the pipe is styled, example with a colour: 

<span style='font-size:10.0pt;font-family:"Arial",sans-serif;color:#BFBFBF;mso-fareast-language:EN-CA'>|</span>

The above was from Outlook, however using a styled pipe in gmail produced the same result, see screenshot. The block areas are actually styled pipes. The pipes that are displaying correctly are not styled.

Does anyone know a way around this? I can't control what my customers send in via email, and pipes are common in my customer's email signatures.

 

 

pipes.png

1 answer

0 votes

Hello Danny,

Welcome to Atlassian Community!

Thank you for reporting this issue to us. I was able to replicate the same behavior on my test site and this issue only happens when using the new issue view where the renderer is different from the old view.

Based on that, I created a Bug for our Dev team to check:

Please, click on "This affects my team" and also watch the bug to receive updates.

Regards,
Angélica

Thanks Angelica!

Like Angélica Luz likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you