Validators don't clone when cloning workflow transition

When cloning a workflow transition that has defined either Conditions, Validators and Post Functions I get clone transition missing the Validators (none are cloned) whereas the Conditions and Post Functions are copied as expected.

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hi Piotr,

I had investigated the problem you said previously.
This is a known bug that had been raised a ticket in jira.atlassian.com JSP-29944 by Ahmad Faisal .

For more information, you can refer to the ticket.

Thanks

Cheers
KM

This widget could not be displayed.

Hi Piotr,

May I know which version of JIRA that you had enounter this issue?
I had tried mine in JIRA 5.1.5-standalone, it works all fine.


Thanks
Cheers
KM

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

173 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you