User mention not working as expected

Hi,

When trying to use @ to mention users in a comments, this does not always populate correctly. For some characters like @c or @car this does not initiate a search request like below.  

http://jira123/rest/api/2/user/viewissue/search?issueKey=PE-2030&projectKey=PE&maxResults=10&username=bt&_=1461071608463

This can be viewed through the network tab using chrome developer tools.

A workaround that we found was to click away from the comment block to remove focus, then back in again.

 

JIRA version  (v7.0.5#70114-sha1:6afd55a) 

1 answer

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

276 views 5 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you