User avatars not showing in board preview

Hi there,

Does anybody know how to solve this issue? We're using JIRA Cloud. Each of the highlighted people on the board preview are different people with individual .png custom avatars set. They are not previewing for quick sight of who has what task.

Have tried:
- Flushing cache
- Opening in Incognito
- .png AND .jpg files

The only logos that do show are the preset JIRA ones which we're not seemingly able to set anymore. We have the option simply to 'Take picture' or 'Upload picture'.

Would appreciate a solution!

Kind regards,
David

Capture.PNG

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi David,

Change the system setting:

System General Configuration -> Allow Gravatars OFF

Hi @Aleksandr Zuevich, thanks for the suggestion but the option is already set to off.

My question is simply why after users have set their personal avatars, they are not showing up in the board preview.

Any ideas please?

Kind regards,

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Aug 06, 2018 in Jira Service Desk

A is for Activate: Share your top Jira Service Desk onboarding tips for new users!

Hi, everyone! Molly here from the Jira Service Desk Product Marketing Team :).  In the spirit of this month's  august-challenge, we're sourcing stories of Jira Service Desk activation fro...

528 views 23 15
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you