Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

User Mentions not working

Suddenly the user mentions stop working on my instance. 

When I'm adding a comment and start making a mention it show "Found no matching users for: XPTO" but when I inspect the page it makes a request to "rest/api/2/user/viewissue/search" and it return valid users. 

 How can i debug this further? 

 

Best regards, 

Pedro Felgueiras 

6 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

The problem is fixed. 

There was an error on the JEditor plugin that make the mentions stop working. 

Thanks for letting us know!

Like omtonk likes this

Can you give more details on the issue and how you resolved it? We have one user who has an issue with @mentions  as well, but only that user.

Thanks!

Like # people like this

@Kara Craigwe got the same Problem. 2 Users cant "@mention". The UserPicker doestn showed up...

It seems like this is still a problem. @Mention don't work

For us mention works occasionly, more like an "I'm lucky today"-feature than a reliable one. No Changes in notification schemes, no access rules Changes, still users don't get notified now and then. Starting to get a big problem here as we use mention feature a lot.

0 votes

Hi Pedro,

  • Is this a Cloud or Server Instance?
  • How many users does this affect?
  • Is XPTO part of your domain name?
  • Are you using AD or an integrated directory only?
  • Do you see any specific errors in the logs when you attempt to find this user?

If this is a JIRA Server instance take a look at Mentions are not working in JIRA applications and follow the suggestions there.  If this is a cloud instance take a look at Mentions and Autocomplete are not working in JIRA Cloud and let me know the results and we'll go from there.

If this is a Server instance, reproduce the issue and provide the log snippet from the time you get the error and we'll go from there.

Cheers,

Branden

Hy @somethingblue

  • It's a server instance
  • As far as I know it affects all the users
  • XPTO is the username 
  • I'm using AD 
  • I can't find any errors. No in the catalina.out and on browser console

I will take second look at the link you provide. 

The problem is that i don't find any error. 

 

Cheers

Pedro

0 votes
Deleted user Apr 03, 2018

Same here, doesn't seem to work. Is this a known bug?

Still doesn't work. Cloud, only for me, in incognito too.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you