Unable to login my Atlassian account

I have created an Atlassian account and got a verification mail for the same.
After that when I am trying to login, it is throwing an error saying login failed though I have entered the correct credentials.

I waited for 24 hours thinking the new account will take time to reflect, but even now its not working.

Below is the screenshot.

SourceTreeLoginError.PNG

1 answer

0 vote

This looks like you have SSO hooked into your login account and that is most likely not for Atlassian account. Or it is some configuration that went wrong.

I would check the account and see where the SSO login form is triggered!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

134 views 4 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you