Unable to create a issue

HI, 

We are on a process to migrate our jira to data center edition.
earlier our jira server is integrated with Nginx using SSL.

for test I had replicated the prod server and upgraded it to Data center edition and added node and both nodes are added to elb which is on http://

Now the issue is ELB is working fine and I can create  a issue on elb its replicating on both the nodes. But I'm unable to create a issue or search in market place on my nodes. Its keep on loading & i cant find anything in logs either. 

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Vivek,

I guess you should not access the nodes directly (the load balancer will take care of directing you to the right node) - why do you need to do it?

Cheers,

Christoph

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

217 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you