Unable to connect to UPM

We have not been able to connect to the UPM since the middle of last week. Previously when I have seen this, disabling the UPM and re-enabling it has fixed the issue but it is not working anymore. We can successfully ping https://marketplace.atlassian.com from the server so we are out of ideas. Please let me know what else I can provide to help troubleshoot this. Thanks

3 answers

1 accepted

Can you check the log files for entries at the time you try to connect? There will probably be to be some sort of error or exception that will point in the right direction.

Check your base URL from Confluence Admin > General Configuration and ensure that the configured base URL matches the Confluence URL you accessed via the browser. If you happened to have proxy/SSL configured, try to bypass it and check again if the problem persists. This could at least isolate if the proxy/SSL configuration is the culprit of the issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

816 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you