Tried to assign an issue: User ... does not exist.

When I try to assign an issue to a person I get the error message: "User XYZ does not exist". When I try to choose the same person again it works...seems like a bug in OnDemand.

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

This is indeed a new bug in OnDemand affecting IE8 users: https://jira.atlassian.com/browse/JRA-29863

We'll likely have a fix out for this by Monday. In the meantime, using a different browser (e.g. IE 9+, Firefox, Chrome, Safari) can avoid this problem.

This widget could not be displayed.

Hi Jorg,

We have had few users who faced this issue after Monday's update, so we are still investigating a proper fix for this.

As this only effects IE8, could you try to clear the cache of IE8 from cookies and Java Scripts files? You can also try to navigate to "Tools > advanced > disable/enable debugging".

If non of the above helps please raise a support case at https://support.atlassian.com.

Cheers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

101 views 1 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you