Tomcat server says started, but Jira won't load in browser

I'm trying to install a standalone version of the latest version of Jira. I'm at the point where I'm starting Jira for the first time, but when I try to load the webpage (http://"server.name":8080) I just get a blank screen. The catalina.out file shows the server started and the only error is see is "SEVERE: Error listenerStart"

2 answers

1 accepted

0 vote
Daryl Chuah Atlassian Team Nov 04, 2013

Hi Greg

Perhaps the below knowledge base article will help you to address your issue:

0 vote
Jeff Thomas Atlassian Team Nov 04, 2013

Could provide the content of atlassian-jira.log? That would help to narrow down the cause.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

200 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you