Timesheet gadget error "There are no time tracking records for the period."

My timesheet gadget on my dashboard has been reporting "There are no time tracking records for the period" for the past few days.  This is not accurate.  I can see my time logged against individual issues and tasks, in reports, or in the activity stream.

I have removed and the re-added the gadget to my dashboard.  I have reconfigured the gadget.  I have rebooted my client/PC.  I've waited to see if it would just get fixed by an overnight job.

I'd like to have my gadget back, what do I need to do?

 

2 answers

I have this issue too, I've recently been modifying my dashboards, so thought it could be something to do with that, but no amount of configuration seems to help. Though when I click "details" and go through to the report I can see some hours logged (though not necessarily all of them).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

670 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you