TEMPO Plugin - Nothing displayed on Issue Report

Have JIRA version 6.0.6, Have Tempo version 7.9. User with JIRA-administative permissions said they use to be able to click on report on the JIRA dashboard and it would show the report of the worklog for a particular issue. User said it stopped working where when you clicked on the report button, the issue displayed an empty report. Mine was working properly until I clicked the tabular view next to the report button then mine stopped working and I can't figure out how to get it to display a report of a particular issue again. Data is still there where you can see the worklog by going to the individual user but you will see his worklog on all his issues. How can I get the issue report to work again?

Lou

1 answer

This widget could not be displayed.

We are experiencing the exact same issue in our JIRA ondemand environment.

A resolution will be most welcome.

Thanks,

Peter

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

81 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you