Some users do not get normal UI interface when logging in. How do we fix that?

 

This is how JIRA currently looks like when I access it in my WE workstation. It is not loading properly where I could do some queries or log a defect. I also tried clicking the links but it does not go anywhere.

(Tried to include a screen shot, but it doesn't appear to copy here.) 

 

                       

 

1 answer

0 vote

There's nothing for us to work with here.  We need more information.  

What is the error you get?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

49 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you