Some Filters not appearing/loading in Tempo advanced timesheet view

We have a number of filters that are not appearing in the advanced timesheet selected for Tempo. Also some of the filters crash and revert back to the Invalid Logs default value from the dropdown.

Tempo 5.x

Has anyone encountered this issue before? Is there a limit on the issues count in a filter for this view?

1 answer

Hi Terry,

I am not sure about your Tempo version as the advanced timesheet was introduced in Tempo 7.0. A fix for filter issues was released in Tempo 7.0.3

Best regards

Susanne Götz (Tempo)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

775 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you