Setting Up JIRA Webhooks

I have setup the webhook for all issue in the Admin and tested that clicking on the webhook link there hits our server and generates a test message. However when I update an existing issue nothing is sent to our server. What am I missing?

1 answer

0 vote
Jason Worley Atlassian Team Jan 13, 2014

If you haven't already, please ensure that you are following the process documented as follows and take note of the known issues:

https://confluence.atlassian.com/display/AOD/Managing+Webhooks

Hope this helps!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published 4 hours ago in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

69 views 4 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you