Service desk not showing

I have upgraded Jira from 6.4.12 to 7.0.11.

Steps:

1) Disabled all plugins in old version(custom and automated both)
2) Downloaded the new version. Installed using option 3(Upgrade an already existing version)
3) Installed new plugin version and pasted licenses
4) Installed New Jira Service Desk(version 3.0.11) and pasted license.
5) Did re -indexing.
6) Started Jira.

Getting below error in Logs:

Plugins that have yet to be enabled: (3): [com.atlassian.servicedesk.plugins.automation.servicedesk-automation-modules-plugin, com.atlassian.servicedesk.project-ui, com.atlassian.servicedesk], 177 seconds remaining

Hence, my JSD is not enabling. cannot see it in my Jira front end application. Cannot see SLA. Queues etc.

1 answer

0 votes
Alexey Matveev Community Champion Nov 01, 2017

Try to click Enable button for Service Desk plugin and have a look at atlassian-jira.log file. There must be a more meaningful explanation why the plugin can not start.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

26,286 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you