Service Desk reports does not work

I am familiar with jaspersoft and am using Jaspersoft Studio Professional right now since iReport Designer is going away and Studio replaces it.  I have made the data connection, created a report, and pasted the XML file into the the report section for service desk reports, which it accepted.  Now, clicking on my report inn the customer portal does nothing.  Please help as this is needed for a demo on Monday in order for any purchase.  Also, there is an error message regarding service desk version not supported.  I have the lastest version.  which one is supported?

1 answer

Hi Jeffrey, 

We are working on this as we discussed this issue two days ago smile

Cheers, 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

64 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you