Service Desk Customer Portal Search Fails

http://imgur.com/7r4qazO

Says it all.  Fresh install of JIRA Software + Service Desk.  

Anything I search, no matches found.  

If I go out to the main Help Center Page, same results.  No results for anything I put in, even though it should be obviously be getting results.  

 

1 answer

0 vote

If it's a "fresh install", then I suspect you have little or no data to search yet.

If you do have data, then I'd try re-indexing JIRA and then reading the log file to see what happens during the index process and then when you try a search

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

801 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you