Script runner send custom email problem

Hello Everyone,

I seem to be having an issue trying to get my post function custom email to work. Everything appears to work fine if I preview the email through the admin settings but once I put everything in place in my workflow I recieve errors saying the property is not found.

could it be the way I wrote my code ?

<%

if(cfValues['Comment'])
  {
    out << "Test : ${cfValues['Comment']}"
  }
  else
  {
  out << "Test."
  }

%>

1 answer

1 accepted

1 vote
Henning Tietgens Community Champion Oct 23, 2013

Try the same not using GStrings ${} feature. So instead

"Test : ${cfValues['Comment']}"

write

"Test " + cfValues['Comment']

Henning Tietgens Community Champion Oct 23, 2013

Is "Comment" a custom field? If not, you should write transientVars.comment instead.

Thats Great! Thank you very much that was exactly what I was looking for.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

189 views 1 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you