Script Runner - Post Function Custom Email on Issue Creation is not firing

Any ideas? I have the custom email post function at the bottom of the list and the email displays correctly when previewing... it just doesn't seem to be firing.

3 answers

1 accepted

Figured it it was me... I had the following in my subject: $summary

It should have been: $issue.summary

0 votes

Is there a condition? Is the issue being created normally, ie through the web UI? Any errors in the logs?

I don't have access to the logs of this particular instance, but I have a blank condition. The issue is being created normally.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

2,755 views 11 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot