It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

SSO not working for JIRA and crowd Edited

I have configured jira and sso on different VMs,integrated there users and groups also. Edited seraph-confg.xml and crowd properties also. Now after  SSO only crowd users should be able to login to jira but thats not happening my Jira user is still able to login into the same which should not happen.all authentication tests are also successful

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Taranjeet Singh Community Leader Apr 19, 2019

@Saurabh Raut Did you disable / commented out the JIRASeraphAuthenticator in seraph-config.xml file?

yes.

  • commented out jiraseraph in seraph.xml
  • copied crowd.properties from crowd to jira in WEB-INF/classes

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published in Jira

Managing Incidents - The roof is on FIRE!

The roof is on FIRE… network outages, broken processes, upset clients and employees. Each day seemed to bring more and more issues. Incidents were communicated via email, messengers (skype or teams) ...

122 views 0 1
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you