Reviewer doesn't show when it's sub task

We created a custom screen for one of workflow transition ("Need Review") and regular issues and sub task share this screen. However, we noticed that when an issue is sub task, "Reviewer" filed is missing though all the rest of fields are there; However, if it's an regular issue, then the screen has all the fields. 

1 answer

0 vote

Have you tried the "where's my field" option towards the top right of the screen?

Unfortunately the screen doesn't have that option. But I can see it in screen configuration and the filed itself is also "show"

Ok, screen is one thing to check, but you'll need to check the field context (under admin -> custom fields), and the field configuration for the issue type in that project.

Image 52.jpg

I checked the "Where is my field" configuration, seems the field "Reviewer" should be there, but it's missing

That's good, it shows 2 of the 3 points are set up right.  That means it should be down to the "Field Screen" on the last line.

The field might well be on the "Edit" screen for the issue, but is it on the "transition" screen for that transition?

No, it's not on either "Edit" screen or "transition" screen. 

The field is still missing

Image 162.jpg

Ok, what type of field is "reviewer"?  Look in the list of custom fields and look at the type usually just underneath the field name.

You mean this one? The red rectangular is the screen where it's missingImage 164.jpg

I was looking for the "user picker (multi)" bit really, but that's fine, I was worried that it was some odd field type that might be hiding itself, but that's ruled out that!

The box you've got in red tells me that the screen "Needs Review" is not in use though.  

Sorry, but I don't understand "the screen "Needs Review" is not in use though." The screen is for one of transitions. It's in use. All the fields in the screen are there excpet "Reviewer". See the screenshot. actual screen.jpgfields.jpgworkflow.jpg

The screen you surrounded with the red box has no (xxxx) after it.  That means that particular screen is not in use as a transition or issue screen.

Look to the one below it instead, as that is in use.

Hi Nic, 

Sorry for this late reply. Got trainning entire day yesterday. I double checked our configuration and I'm pretty sure it's the screen we are using. See the screenshots below.

 

I switched the order between "Fix Version/s" and "Imp Build" in screen configuration and you can see the acutal screen got updated accordingly. 

 

1.jpg

 

 

 

2.jpg

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

184 views 1 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you