QuicKLinkServlet default after upgrading to 6.2

Hello

After upgrade 6.1.7 to 6.2, i have 404 and 500 error with this message :

java.lang.ClassNotFoundException: com.atlassian.jira.servlet.QuickLinkServlet
java.lang.ClassNotFoundException: com.atlassian.jira.servlet.QuickLinkServlet
	at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1702)
	at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1547)
	at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.loadClass(DefaultInstanceManager.java:532)
	at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.loadClassMaybePrivileged(DefaultInstanceManager.java:514)
	at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.newInstance(DefaultInstanceManager.java:142)
	at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1144)
	at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:865)
	at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:136)
	at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:123)
	at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:611)
	at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:171)
	at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:100)
	at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:118)
	at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:953)
	at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:408)
	at org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.process(AbstractHttp11Processor.java:1041)
	at org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnectionHandler.process(AbstractProtocol.java:603)
	at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$SocketProcessor.run(JIoEndpoint.java:312)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
 
I am no more able to open projetcs ... all other works correctly
 
Any help will be welcome 

3 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes
It works fine now for me. When upgrading I have 2 modified files : server.xml and web.xml. Instead of replacing these files with my specific ones, i have edited the new files ("edit" instead of "cp").

I just update to 6.2.2 and I have the same problem, so i m interested in a solution too

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

Looking for anyone who made the switch to Data Center

The Jira Marketing team is putting together an ebook on migrating to Data Center. We're looking for pro tips on how you staffed your project team and organized your Proof of Concept. Share yo...

34 views 0 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you