Purchased and upgraded to commercial license and now Automations do not work

Hi - Prior to purchasing our commercial license, we upgraded from v. 1.3.3 to 1.3.4 and lost our rules in the process (CBS-637 - sorry for not responding guys!). We then purchased our license and recreated some of our rules, but I couldn't get anything to run. I setup as basic of a rule as I could (see below) and that is not working either. I've read a couple of other posts, but didn't really see any solutions. Any help would be appreciated! Thanks!!!

image2017-3-3 16:16:16.png

1 answer

0 vote
Gerry Tan Atlassian Team Mar 08, 2017

That doesn't look like the built-in JSD automation. The latest version of automation rule page should look like this:

image2017-3-9 10:16:58.png

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,314 views 14 20
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot