Project avatar not showing up whatever it's set to

After migrating from server to cloud, none of my project avatars are working. They all show up as broken images regardless of whether it's a stock image or a custom uploaded one.

If I go to edit the project, this is what I see. If I click to select and choose an image, the correct image is displayed in the area below, however if I then click update and go back to edit the project I'm presented with the same broken image. This broken Image also appears in every other place it would show around the JIRA interface.

image2016-2-10 9:39:24.png

 

I have tried re-indexing. I have tried clearing my cache. I have tried an incognito window. I have tried another browser. Looks like something's broken to me.

 

Dev tools shows a 403 error;

image2016-2-10 10:21:32.png

5 answers

0 votes
Timothy Chin Community Champion Feb 10, 2016

This is something that you'll have to raise a support issue with Atlassian to fix. It should just be a path issue.

Thanks - I've sent off a support request about this.

Hi; any idea or support answer,

i have same problem smile

Thank you

@Kağan YEĞİN I sent a support request - I'm not sure if I can link to it as it's on my personal account, but try anyway: https://support.atlassian.com/servicedesk/agent/JST/issue/JST-182033 It was fixed promptly. I'd advise you to send a support request yourself. This is the info I got back from support;

Thanks for writing in. It seems to be a caching issue. I noticed that the instance was not usable at the time so I took the opportunity to clear the plugin cache.

Thank you for answer 

good day

Same issue here. Just one of many issues I have had to deal with when trying to migrate from server to cloud.

I am experiencing this same problem when moving from cloud to server. 

Same problem here when moving from cloud to server.

Is there a current solution to this problem or is this still a bug?

The same phenomena was seen from moving between two server instances (v 7.1.9).

Problem was solved by clearing caches (as mentioned below for cloud instance):

1) take JIRA down.

2) Cleaning plugin caches (see details https://jira.atlassian.com/browse/JRA-27314)

3) start JIRA

Hello there!

After restoring your instance, make sure you have all the images to the avatars in this way:

$JIRA_HOME\data\avatars

After this, restart the service: "Atlassian JIRA" and your problem will be solved.

Any question, just call us.

 

Cheers!

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

2,844 views 12 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot