Problems with JIRA v4.1.2 in Internet Explorer 10

Hi All,

we have a v4.1.2 JIRA and in IE10 the gadgets don't loading.

Could you please help what is it behind it? Or anything settings to change in IE10?

In FF everything is flawless.

I appreciate your help!

BEst rgerads,

Rumi

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hey Rumceisz

For IE you have some options that you need to esnsure that are enabled.

Basically you need to disable Compatibility mode as described here

And another good thing to enable is the XMLHTTP on IE tools advanced tab, this is described here

Hope this helps!

Hi,

it still doesn't work.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

83 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you