Problem with character encoding after migration from Jira Server to OnDemand

Hi,

We have exported data from our Jira Server (zip containing XML encoded with UTF-8) and imported into our Jira OnDemand.

Everything seems to work fine, but we have problem with Polish characters, which appear as '??'.

Cant's see any options how to solve this. Please help :)

3 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer
Mauro Badii Atlassian Team Aug 28, 2014

Hi Piotr,

There was a problem with Non-ASCII characters on OnDemand raised at https://jira.atlassian.com/browse/AOD-7403

Please create a support request so we can take a closer look.

Cheers,
Mauro

Ok,

Thanks - I'll do that.

Hi,

problem has been solved - it was repaired by Atlassian, and our next data import worked.

Thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 27, 2018 in Portfolio for Jira

Introducing a new planning experience in Portfolio for Jira (Server/DC)

In the past, Portfolio for Jira required a high degree of detail–foresight that was unrealistic for many businesses to   have–in   order to produce a reliable long-term roadmap. We're tur...

2,412 views 15 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you