Portal only customer - not able to activate

When I try to activate a deactivated portal only customer, I get the error "sd.customer.management.rest.error.activate.failed.email.exists". I am not sure what to make out of this. Please help.

1 answer

Bit of a shot in the dark but have you attempted re-indexation? 

Thanks for the tip. However, re-indexing led to the following error.

"Errors

This task has finished running. The user xyz@abc.com who started this task should acknowledge it."

Note: I have masked the email ID - it points to the customer email address even though I have logged in with a different user ID (administrator).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

76 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you