Plugin doesn't work correctly in new Jira System

Hello,

I use active objects to store data. I've got a (n : m) - relation between two entities. It seems it doesn't work whenever I try to retrieve all data from Entity B via Entity A. In my own local test system everything works fine.

Furthermore I can't include a web-resource in my velocity-template by putting the context in the header in order to integrate css and js scripts. In my own test system again everything works fine.

What can/should I do?

1 answer

0 vote

For anyone looking to answer the "my test system works, live doesn't" with the obvious structural checks (java versions etc), there's loads of detail on that in the original question at https://answers.atlassian.com/questions/324567/how-to-install-add-on-properly-in-jira-system (not quite a duplicate though)

However, we still don't know what the actual differences between production and test are, so it's still quite difficult to say where the problem really is.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

709 views 6 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you