Phantom Issue

I have an issue that was created, but subsequently deleted, however it still is showing on one of our rapid boards (see image).

This is the ONLY place it is visible or accessible. If you click on it you get an error message (again image). I viewed it with the REST API and there is no data on it.

It's just stuck in this one location and I can't figure out how to remove it.

I even recently updated Agile to the latest version and performed a reindex and still no luck.

Any thoughts?

1 answer

0 vote
Joe Pitt Community Champion Jul 24, 2014

It looks like it didn't get completly cleared out. Have you tried re-indexing? Did you delete it with the UI or another way? If re-indexing doesn't work contact Atlassian support.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

154 views 1 17
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you