PUT call get a 400 response back

I am trying to Archive a ProjectVersion programmatically using the following rest api:

http://jira/rest/api/2/version/10074

the payload I send in this put call is following: {"Id":"10074","archived":true}

However, I am receiving a "400 Bad Request" response back from the Jira server.

a get call to the same URL listed above downloads the following content:

{"self":"http://jira/rest/api/2/version/10074","id":"10074","name":"AAPT_221_CP11","archived":false,"released":true,"releaseDate":"2009-02-04","userReleaseDate":"Feb 04 2009"}

Any idea what I am doing wrong in the payload here?

Thanks.

1 answer

Additional info: I did a GET then updated just the boolean field and PUT the string back, and still received the same 400 Error. So this time there should be no malform in my message. What else am I missing?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

846 views 3 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you