Outgoing mail log not working

Hi- Running v6.2.3 For some reason I cannot find an active outgoing mail log file. The Outgoing Mail log is ENABLED. The Outgoing Debug Mail log is ENABLED. The only file I can find on the server is 'atlassian-jira-outgoing-mail' which is 10.5MB and is dated 03/19/2015.

 

So...

Thanx

Never, never doubt what nobody is sure about. -Willy Wonka

1 answer

0 vote
Paulo Hennig Atlassian Team Apr 08, 2015

Hello Steve,

Please, try do disable all mail log and enable it again, if this workaround doesn't work, you can try a simple JIRA restart, this action cleans some cache that might be related do this problem.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

242 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you