One status doesn't show on Manage Board

I have 14 statuses but only 13 show up on may board. Hence, Issues in the missing status don't appear on the board.

Here is the Manage Board view. The missing status is called "QA Initial Passed"

I don't see any problem on the Issue Attributes / View Statuses list. Note that the missing status is on the "Default sub-task QA Workflow" scheme, as is another status that does show:

Finally, as another check, when I filter Issues, I have no problem seeing them. Here is an example:

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer

I couldn't wait, so I tried adding a new status. That worked. So I deleted the old one. Doesn't answer the question of why it happened, but it got me through the problem and able to move on.

Not an answer, but the question is now moot.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 29, 2018 in Jira

How to set up an incident workflow from the VP of Engineering at Sentry

Hey Atlassian community, I help lead engineering at Sentry, an open-source error-tracking and monitoring tool that integrates with Jira. We started using Jira Software Cloud internally last year, a...

1,098 views 0 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you