Not able to subscribe to All-In-One report

I followed the directions for enabling Subscriptions with App link, but it is still not working. Please let me know how to troubleshoot.

Thanks,

Marc

2 answers

This widget could not be displayed.

Hello!

 

Could you please let us know if you are facing any problem during App Link setup or are the reports not getting delivered at the scheduled time? If you are seeing any error message, it will be helpful if you could share any screenshots. You can email them to us at info@jirareports.com

 

Regards,

All-In-One JIRA Reports

This widget could not be displayed.

Hi,

I was able to complete the steps for App Link setup, but when I try to Subscribe to a report, I still get the message that the App Link is not in place. I've reviewed the link setup as best I can but everything appears to be in order.

No specific error messages to report, other than the App Link is not working.

Regards,

Marc

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

199 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you