Not able to preview video in while editing page

We have created a user macro , where we have included video url with Iframe.
We are able to see page with video. But when we try to edit and click on preview, the video is not shown.
If the video is youtube it is shown in preview. If the video is from our internal video library then we are not seeing the video in preview mode. If we save the changes , then we are able to see the video in page.
So issue is that we are not able to see a video in preview mode once after editing the page.

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Ramamohan,

It seems that your issue was related to a timing problem that you've solved adding some time delay in loading the video.

Thanks for contacting us!

All the best,

Giuliano T.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted 2 hours ago in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

11 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you