No configure menu after install

I have spent most the day trying to spin up an install of Server 2012 on Azure to get JIRA up and running. I had one install work but did not have it set to an external DB. After starting over I have 2 installes now that have went well up until the WelcomeToJIRA.jspa stage after you enter your admin info.

I am at a blank page with only the JIRA logo in the upper left and my icon as well as a help logo. No config menu and no other information.

Using MS SQL 2012 for DB

 

What is wrong and how can I get things to work? I don't want to give up and want to get things all set up.

 

Thanks.

jirainstall.png

1 answer

0 vote
Timothy Chin Community Champion May 21, 2015

Just a quick test. Have you used another browser? Compatibility settings on IE?

and what does the log say?

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,296 views 14 20
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot