No attachment areview after JIRA Upgrade

Hi folks, 

I upgraded a JIRA instance from 6.0.7 to 7.1.4 as described in the Upgrade and Migration Hub. 

Everything works fine, but the preview of the thumbnails is no longer working. Attachments could be downloaded

fine but the preview of attached pictures is not working. Every new issue in the upgraded system comes with a correct preview, only the issues from the old instance are not shown. Is there a workaround? Logs are not showing up something special. 

 

Thx and cheers 

Robert

3 answers

Hi Robert,

If you're self-hosted, try this - Thumbnail for attachment not showing after migration

Have a look at image attachments in the database and see if 'thumbnailable' is set to 0

I modified the update query as follows:

UPDATE fileattachment set thumbnailable = 1 where thumbnailable = 0 AND MIMETYPE LIKE 'image%'

Can't remember if it needs a restart afterwards.

 

Cheers,

Robert

Hi,

have you copied attachment from JIRA location? Maybe you deleted it?

Regards

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

783 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you