No access "People in Version" Gadget

Hi,

I am getting a "No access" error with people the "People in Version" gadget. The gadget works correctly for an admin user but not for a standard user. What is the cause of this error and how can I fix it?

Thanks,

David Zuccaro

1 answer

1 vote
Paul Greig Atlassian Team May 03, 2013

Hi David,

It sounds like the Tempo People in Version gadget may not be loaded properly. I would recommend accessing the 'Add-Ons' menu in JIRA and locating the 'Tempo Plugin'. If you expand this section it should display on the right hand-side a link similar to "263 of 263 modules enabled". Please expand these and locate the following entries:

  • tempo-version-people-gadget
  • tempo-gadget-version-people

Select 'Disable' and then 'Enable' on both of these to reset the gadgets.

Cheers,

Paul

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

590 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you