No Such Bean on one of two webactions

Hey,

the problem i am facing is a bit strange.

 

The Plugin, i develop at the moment, has two WebActions,

both include via @Autowired the same Services.

On one of our testing-systems (Linux) i get for WebAction_A a NoSuchBean Exception.

The other systems work without a problem (Windows, OSX, Linux) all with the same JIRA version.

 

Everything i tried did not work, @Scanned, rebuilding the service classes.

Maybe one here has an idea for what to look after.

 

Thanks

Philipp

0 answers

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,009 views 12 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot